Πρόσφατα Θέματα
» δωράκι Χριστουγέννων από εύχομαι... 6/12/2012, 07:25
» Παπουτσάκια μωρού
από Αννα 24/9/2012, 02:38
» ΧΕΙΡΟΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ
από MariaZ 19/5/2012, 18:43
» Μεγάλη προσφορά για τα μέλη του Greecycle!!!
από MariaZ 14/5/2012, 03:49
» Ανταλλαγή δώρων Καλοκαιρι 2011 Αποτελέσματα
από el.mar 7/12/2011, 04:30
» ChrisO's Creations On Etsy -20%
από MariaZ 10/10/2011, 00:25
» Ωρα για την αγαπημένη μας μουσική
από Sofia Sidi 9/10/2011, 22:53
» Giveaway!
από ChrisOnly 9/10/2011, 20:05
» Χειροποίητες δημιουργίες για όλους
από mycraft 23/9/2011, 22:15
Παρόντες χρήστες
1 χρήστης είναι συνδεδεμένος αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 1 επισκέπτης Κανένας
[ Δες όλη τη λίστα ]
Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 249, στις 9/10/2024, 23:46
Control Panel
Προφίλ |
Social |
Προσωπικά μηνύματα |
Other |
Χάρισέ το
Ένας μικρός θησαυρός ξαναγεννιέται...
5 απαντήσεις
Greecycle :: Χειροποιητες Δημιουργίες :: Διαγωνισμοί Greecycle! :: Δημιουργίες Αγάπης - Διαγωνισμός για τις 14 Φλεβάρη
Σελίδα 1 από 1
Δώστε την ψήφο σας για τον μεγάλο διαγωνισμό Αγάπης (πατήστε στο κουτάκι και υποβολή)
Ένας μικρός θησαυρός ξαναγεννιέται...
Να 'μαι και εγώ!! Από την πρώτη μέρα που ανακοινώθηκε ο διαγωνισμός αγάπης ήμουν σίγουρη ότι θα έπαιρνα μέρος! Η αρχική μου σκέψη να έφτιαχνα κάτι από το μηδέν με κάτι πραγματικά άχρηστο. Όμως 2 μέρες τώρα βρέθηκα στο πατρικό μου και ξεψάχνισα τα πάντα μέσα στο παιδικό μου δωμάτιο...Συρτάρια, κουτιά, ντουλάπες, τα πάντα... Πόσους μικρούς θησαυρούς δεν ανακάλυψα... Και τι υλικό δεν μάζεψα... Αλλά στο θέμα μας.. Κάπου σε ένα καταχονιασμένο κουτί ξεχασμένο κάπου στη ντουλάπα ανακάλυψα διάφορα αντικείμενα που είχε φυλάξει η μαμά μου προκειμένου να πεταχτούν από ότι έμαθα και απλά είχαν ξεχαστεί... Την κορνίζα αυτή την ερωτεύτηκα από την πρώτη στιγμή και ήταν η ώρα να γίνει η μεταμόρφωση της ώστε να βρει τη θέση που της αρμόζει....
Την έβαψα λοιπόν με πολύ υπομονή, αφού δεν είχα τα πινέλα μου και έτσι το μικρότερο που είχα στη διάθεση μου ήταν Νο6! Και πάλι καλά που είχα ακρυλικά χρώματα να λέω! Και το τελικό αποτέλεσμα ήταν αυτό.... (Με ανάλογη οικογενειακή φωτογραφία εννοείται).
Αποφάσισα να λάβω μέρος στο διαγωνισμό τελικά με αυτή τη δημιουργία και ας μην ήταν απόλυτα άχρηστο υλικό γιατί απλά ήταν εμπνευσμένο σε ένα αγαπημένο μέρος, από αγαπημένα πρόσωπα και φυσικά δώρο για τα πιο αγαπημένα μου πρόσωπα!
Ελπίζω να σας αρέσει! Καλή επιτυχία σε όλους μας λοιπόν!
The Spirit of Fantasy...
Την έβαψα λοιπόν με πολύ υπομονή, αφού δεν είχα τα πινέλα μου και έτσι το μικρότερο που είχα στη διάθεση μου ήταν Νο6! Και πάλι καλά που είχα ακρυλικά χρώματα να λέω! Και το τελικό αποτέλεσμα ήταν αυτό.... (Με ανάλογη οικογενειακή φωτογραφία εννοείται).
Αποφάσισα να λάβω μέρος στο διαγωνισμό τελικά με αυτή τη δημιουργία και ας μην ήταν απόλυτα άχρηστο υλικό γιατί απλά ήταν εμπνευσμένο σε ένα αγαπημένο μέρος, από αγαπημένα πρόσωπα και φυσικά δώρο για τα πιο αγαπημένα μου πρόσωπα!
Ελπίζω να σας αρέσει! Καλή επιτυχία σε όλους μας λοιπόν!
The Spirit of Fantasy...
Απ: Ένας μικρός θησαυρός ξαναγεννιέται...
Φανταστική "ανακύκλωση" αυτής της γλυκιάς κορνίζας!!! Οφείλω να ομολογήσω οτι πρόκειται για πραγματική μεταμόρφωση!!! Το μεταμόρφωσες σε κομψοτέχνημα!!! Καλή επιτυχία
Σας ευχαριστώ! Η αλήθεια είναι ότι η μητέρα μου δεν το αναγνώρισε! Μάλλον είναι καλό αυτό!
Νάντια καλή επιτυχία και σε σένα!
Νάντια καλή επιτυχία και σε σένα!
ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ!!!ΜΠΡΑΒΟ!!!
lourdi lourdaki- member
- Αριθμός μηνυμάτων : 9
Ημερομηνία εγγραφής : 21/01/2011
Πραγματική μεταμόρφωση!Αγνώριστη έγινε και πολύ πολύ πιο όμορφη! Μπράβο σου,πρέπει να ήθελε πολύ υπομονή για να χρωματίσεις τα τριανταφυλλάκια!
Η αλήθεια είναι ότι ήθελε πολύ υπομονή αλλά άξιζε τον κόπο! Σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια!
Greecycle :: Χειροποιητες Δημιουργίες :: Διαγωνισμοί Greecycle! :: Δημιουργίες Αγάπης - Διαγωνισμός για τις 14 Φλεβάρη
Σελίδα 1 από 1
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης